Dosar de ultraj la Bălilești. A refuzat legitimarea și a sărit să îl bată pe polițist

Dosar de ultraj la Bălilești. A refuzat legitimarea și a sărit să îl bată pe politist. Trei petrecăreți din Bălilești au fost sancționați de polițiști pentru tulburarea liniștii publice, refuz de legitimare și ultraj.

În seara zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Bălilești, la un imobil se ascultă muzică la o intensitate ridicată, aspect prin care se tulbură liniștea publică.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, în curtea imobilului în cauză găsindu-se trei persoane.

Cu ocazia intervenției, persoanele care se aflau în curte, respectiv un minor de 16 ani și doi bărbați de 26 și 28 de ani, toți din Bălilești, au refuzat să dea relații pentru stabilirea identității, bărbatul de 28 de ani devenind agresiv, adresând amenințări și lovind pe unul dintre polițiști.

Bărbatul a fost imobilizat, iar toți cei trei au fost legitimați și conduși la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, minorul de 16 ani și bărbatul de 26 de ani au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor specifice stării de urgență, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here