”Pe data de 11 martie, cu sprijinul Centrului de Transfuzii din Pitești, la Spitalul Mioveni va avea loc o acțiune de donare de sânge pentru Adrian Ștefan, unde donatorii cu grupa de sânge A, RH Negativ vor avea prioritate.

Apel umanitar! Adrian Ştefan – director comercial la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!

După mai bine de trei luni de grele încercări și proceduri medicale, familia anunță că, în acest moment, starea acestuia este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă, sistemul său imunitar este foarte slăbit, iar nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut.

Toți cei care doresc să doneze sânge – indiferent de grupa sanguină, să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, Str. Negru Vodă nr. 43, tel. 0348 430639, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București – medic Iliescu Lelia, ATI1, Corp B.

Comments

comments