Doliu la ISU Argeş. Plutonier adjutant șef Burnei Florin a pierdut lupta cu o boală gravă

Reprezentanţii ISU Argeş au avut de dat azi o știre pe care nu ar fi vrut să o anunțe niciodată. Unul dintre cei mai vechi și buni salvatori, remarcat de mii de ori în lupta pentru viața altora, nu a mai avut forță să lupte pentru propria viață.

Cu regret anunțăm decesul colegului nostru de la Secția de Pompieri Costești, plutonier adjutant șef Burnei Florin, care, din păcate, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani.

A fost un om apreciat de către toţi cei care l-au cunoscut, un salvator de vieți, un camarad de nădejde cu un comportament exemplar şi un familist de excepţie.

În luna august, ne-am mobilizat alături de voi pentru a-l ajuta să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală de cistectomie radicală cu neovezică, care necesita o cantitate mare de sânge.

A trecut de operație, însă lupta cu boala a fost mult mai dură și am ajuns în acest punct în care, alături de familie, suntem obligați să păstrăm doar amintirile de până acum cu acest om minunat.

În aceste momente grele, suntem alături de familia lui Florin și cu siguranță, Împărăția Cerurilor a primit încă un suflet bun și drept.

Trupul neînsufleţit este depus la Capela Cimitirului Sfântul Gheorghe din municipiul Pitești, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 15 decembrie a.c..

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.