A murit Mihai Coman, clăparul trupei Holograf de mai mulți ani. Anunțul a fost făcut marți seară, pe pagina oficială de Facebook a trupei, dar și de liderul Holograf, Dan Bittman.

“€A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur si suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna in inimile si in cântecele noastre” a scris solistul Holograf pe Facebook.

„€Nu credeam că doare atât de tare… Mihai… mergi cu Dumnezeu…” a scris Dan Bittman pe Facebook, fără a spune însă care este motivul pentru care acesta s-a stins din viață.

Mihai Coman a fost backing vocals al trupei Holograf și a participat la toate concertele susținute de trupă. El era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil, dar şi un „om bun la toate”, care s-a ocupat inclusiv de masterizarea şi mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind şi un excelent inginer de sunet. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav.

La unul dintre cele mai recente concerte, din luna martie, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă, absent motivat la acea dată.

Comments

comments