Dokker şi Dokkker Van, noile utilitare Dacia, vin cu preţuri fără concurenţă

Până pe 28 septembrie, în întreaga reţea de showroom-uri Dacia, se desfăşoară „Zilele Dokker”, o amplă campanie de promovare a celor două noi modele, Dokker şi Dokker Van, care au intrat oficial pe piaţa românească în urmă cu o săptămână. Clienţii vor avea astfel ocazia de a descoperi şi testa cele două vehicule, care vin să completeze familia de modele Dacia. Prezentarea noilor modele, destinate unei utilizări mixte (atât în scop personal, cât şi în scop profesional) a avut loc la Bucureşti, în Dokker City, „un oraş pentru o zi, dar o senzaţie de durată”.

Dokker şi Dokker Van pot fi, după cum au demonstrat organizatorii evenimentului de lansare, o furgonetă pentru sculele muncitorilor de la  cablu, o excelentă maşină pentru transportul produselor de patiserie sau catering, o maşină încăpătoare pentru transportul copiilor de grădiniţă sau chiar…. un echipaj de Poliţie! Însă, la sfârşit de săptămână, acestea pot fi folosite fără probleme ca maşini de familie, încăpătoare, fiabile şi rezistente, dar, în acelaşi timp, foarte comode.
Atuurile lor sunt: o capacitate de încărcare ce poate ajunge, în funcţie de model, chiar până la 3 metri cubi şi aproape trei sferturi de tonă. Şi obiectele foarte lungi, de până la 3 metri, încap în Dokker, fiindcă una dintre inovaţiile cu care se prezintă este „easy seat” – scaunul din dreapta şoferului care poate rabatat şi transformat în măsuţă sau chiar scos, pentru a crea extra spaţiu. Planşa de bord nouă, asemănătoare celei montate pe Lodgy, şi sistemul multimedia Media Nav, cu un ecran tactil, de mari dimensiuni, cu meniu simplu şi intuitiv sunt, de asemenea, noutăţi extrem de utile. Mai ales că la sistem pot fi conectate un CD mp ori un mp 4  şi pot fi afişate şi hărţi de navigaţie.
Pentru cele două modele sunt disponibile variante de motorizare atât pe benzină, cât şi pe motorină, toate  fiind prietenoase cu mediul, după cum cer ultimele norme de poluare: ECco” şi Euro 5. Dokker dispune de trei niveluri de echipare – Basic, Ambiance şi Laureate, preţurile variind între 9.000 şi 13.600 de Euro (TVA inclus). Dokker Van are două niveluri, Basic şi Ambiance, şi dispune de aceleaşi motorizări ca în cazul modelului Dokker, la preţuri cuprinse între 8.700 şi 11.500 de euro. Preţul este, din nou, un atuu pentru Dokker, în cazul persoanelor juridice – cele care reprezintă de fapt publicul-ţintă al gamei, prin scăderea TVA-ului, acesta ajungând la o valoare fără concurenţă. Cele două modele pot fi comandate deja în reţeaua autorizată de concesionari ai mărcii, fiind disponibile în stocuri suficiente, potrivit declaraţiilor oficialilor Dacia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.