„€Doina Bascovului”€, maraton de evenimente: de la Ziua Copilului la ediţia I a Festivalului-Concurs Naţional de Folclor ”Mioveni”. Sambata, 1 iunie, Ansamblul ”Doina Bascovului” al Casei de Cultura a Comunei Bascov a fost prezent la Ziua Comunei Bradu, judetul Arges, incepand cu ora 14.00, in cadrul evenimentului
” Zilele comunei Bradu”.

Tot sambata, incepand cu ora 19.00 , pe scena Casei de Cultura din Bascov s-a desfasurat un spectacol de zile mari- ”1 IUNIE LA BASCOV”. Alaturi de micutii dansatori ”Mugurasii bascoveni” , au mai evoluat in spectacol Antonia Rizea , eleva a Scolii ”Virgil Calotescu” din Bascov, si membrii AC SABAKI PITESTI. Au fost invitate in cadrul evenimentului si ansamblurile de dansatori ”Resteul ” al Casei de Cultura Bogati si ”Chindia” al Casei de Cultura Calinesti, coregraf Sorin Cioc. Invitatii speciali, Serena si Gabi Bagu au creat o atmosfera incendiara , sutele de copii prezenti fiind extrem de incantati de prestatia lor, spectatorii primind cadouri dulci de la firma Maspex.

O parte din cadourile primite de la firma Maspex au fost daruite unor copii din judetul Arges cu ocazia Zilei Copilului, prin grija preotului Paul Stanescu de la Asociatia Sfantul Apostol Stefan.

Ansamblul ”Doina Bascovului” se pregateste intens pentru Festivalul Concurs National de Folclor ”Mioveni”, editia I, festival ce va avea loc in perioada 8-11 august 2019, ansamblul bascovean fiind selectat pentru faza urmatoare a concursului alaturi de alte 7 ansambluri folclorice renumite din tara noastra.

Comments

comments