Doi tineri din Brașov, scandal în comuna argeșeană Rucăr. Un bărbat a fost agresat și mai multe persoane amenințate

Doi tineri din Brașov, scandal în comuna argeșeană Rucăr. Un bărbat a fost agresat și mai multe persoane amenințate. Pe 24 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut doi tineri, de 21 de ani, din orașul Victoria, județul Brașov, respectiv 22 de ani, din comuna Viștea, județul Brașov.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 23 august, cei doi tineri, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Rucăr, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat fizic un bărbat, de 47 de ani, din aceeași localitate și ar fi amenințat cu acte de violență mai multe persoane.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.