Nu doar vestimentaţia este la modă în rândul tinerilor şi nu doar al lor, ci şi accesorii care, până acum, nu erau o obişnuinţă la noi, de la piercing-uri la bijuterii dentare mai puţin obişnuite, din aur, titan, diamant sau alte materiale în diverse culori şi forme (stea, lacrimă, delfin, floare etc). Bijuteriile pun în valoare şi aduc în centrul atenţiei persoana care le deţine. Ce este, însă, un ştras dentar?
Un ştras dentar este o bijuterie aplicată pe dinte. Este în tendinţe, foarte atrăgător şi luminează zâmbetul. Adesea se foloseşte un ştras care imită diamantul, dar, în aceeaşi măsură, se poate alege unul într-o nuanţă care să placă pacientului: auriu, roşu, albastru etc. sau poate fi sidefat, strălucitor, mat, în formă de steluţă, inimă, floare etc.

Cum se fixează?

Ştrasurile se pot găsi în foarte multe magazine de bijuterii sau chiar în saloanele de piercing. În general, setul conţine ştrasul, lipiciul dentar şi instrucţiunile de folosire. Mica bijuterie se aplică folosind lipiciul dentar, acelaşi cu cel utilizat pentru lipirea protezelor, deci nu este toxic. Metoda de aplicare a tatuajelor dentare (ştrasuri dentare) este tipică aplicării unei plombe: se face bonding dentar şi se susţine cu un adeziv special. Cel mai indicat este să apelaţi la ajutorul unui medic stomatolog datorită profesionalismului acestuia şi mediului steril în care se lucrează într-un cabinet medical. Dacă nu, puteţi merge şi într-un salon de piercing, dar este important să cereţi ca instrumentarul să fie de unică folosinţă şi ajutorul unei persoane avizate sanitar, pentru a nu avea probleme mai târziu. Nu încercaţi să-l aplicaţi singuri cu lipici pentru unghii false sau cu alţi adezivi.
Efectul obţinut în urma aplicării unui ştras dentar este spectaculos şi adaugă o notă specială personalităţii dumneavoastră.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI