Joi, 19 octombrie, Sindicatul Sanitas din România va organiza o nouă manifestaţie de protest în capitală, la care vor lua parte şi 500 de membri ai Sindicatului Sanitas Argeş.

După cum ne-a declarat Doina Fănică, preşedintele Sindicatului Sanitas Argeş, la protest vor fi prezente toate categoriile profesionale de membri de sindicat, atât din sistemul sanitar cât şi din cel de asistenţă socială: asistenţi medicali, infirmiere, lucrători din spitale, creşe, Ambulanţă, cabinete şcolare… “.

Surprinzător, celor 500 de membri ai Sindicatului Sanitas Argeş li s-a alăturat şi un preot care a plecat şi el spre Bucureşti. Este vorba de preotul misionar Marian Stanciu care, dis-de-dimineaţă, s-a urcat în autocarul cu protestatari.

Convins că nici rugăciunile nu mai pot îndrepta lucrurile în ţara noastră, preotul a hotărât să iasă în stradă.

“Îi susţin necondiţionat pe protestatari şi merg alături de ei la Bucureşti. Nu se mai poate cu aceşti guvernanţi care promovează tot felul de anomalii. De multe ori m-am rugat pentru binele românilor şi pentru ţară, chiar şi noaptea trecută am făcut-o, dar am constatat că până la Dumnezeu… te omoară guvernanţii. Domnul să ne ajute! Sper ca guvernanţii să ne audă cerinţele şi să stea la masa negocierilor pentru a rezolva problemele”, ne-a declarat preotul Marian Stanciu, prima faţă bisericească din Argeş care participă la un protest sindical.

 

Comments

comments