Distribuție Oltenia va redeschide din 04 ianuarie 2021, Centrele sale de Relații cu Utilizatorii din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, cu program normal de funcționare și respectarea tuturor măsurilor de prevenție și protecție sanitară. ”Subliniem că cea mai sigură alternativă de dialog în contextul actual rămân canalele de comunicare online: canalele dedicate racordării – relatiiclienti@distributieoltenia.ro, Info Tel și programarea online, formularul de sesizări și website-ul oficial www.distributieoltenia.ro. În plus, DEO menține la dispoziția consumatorilor de energie numerele de telefon suplimentare pentru contactul direct cu echipa sa de specialiști”, transmit reprezentanții Distribuție Oltenia.

Activitatea cu publicul a Centrelor DEO de Relații cu Utilizatorii va fi reluată la programul normal și cu respectarea măsurilor de distanțare și protecție împotriva răspândirii SARS COV 2:
 Angajaţii DEO vor purta măşti şi mănuşi de protecţie, în centre fiind instalate în prealabil geamuri de protecţie plexiglass;
 Ocuparea ghişeelor va fi organizată astfel – un ghişeu funcţional, unul, două ghişee libere;
 Accesul clienţilor în CRU este permis doar cu mască de protecţie (doar un reprezentant per familie);
* În cazuri specifice, clienţilor li se vor pune la dispoziţie măşti de protecţie de unică folosinţă.
 Accesul în incintă se va face doar după ieșirea persoanei care a intrat înainte;
 Cozile de așteptare se vor forma în afara incintei centrului, respectând regulile de distanțare socială;
 Clienţilor li se va măsura temperatura la intrarea în CRU;
* Clienţilor cu temperatura de 37,3 sau mai mare nu li se va permite accesul în centru;
 Clienţii vor fi direcţionaţi de către personalul de pază să-şi curețe tălpile încălţămintei pe covoraşul dezinfectant de la intrarea în centru precum şi să-şi igienizeze mâinile cu soluţii de dezinfectare;
 Se recomandă clienţilor folosirea propriilor instrumente de scris pentru semnarea oricăror documente și pregătirea în prealabil documentelor de identificare necesare (CI), a facturilor, etc.

DEO reamintește numerele de telefon suplimentare, precum și canalele de comunicare alternative puse la dispoziție de Distribuție Oltenia:
Argeș 0372 524 491
Dolj 0372 524 255
Gorj 0372 524 438
Mehedinți 0372 524 335
Olt 0372 524 371
Teleorman 0372 524 213
Vâlcea 0372 524 471

 

Comments

comments