Începand de vineri, 24 februarie, cei 28 de elevi inscrisi in programul Ucenic Electrician, din cadrul Colegiului Tehnic Energetic Craiova se vor bucura de un laborator electric modernizat.

Modernizarea a insemnat o investitie de peste 16 000 euro si a constat in lucrari de amenajare, materiale educationale, echipamente electrice si de SSM, mobilier, panouri didactice.

Proiectul pilot Ucenic Electrician se adreseaza unui numar de 48 de elevi si se desfasoara concomitent in Liceul Tehnologic Astra Pitesti, respectiv Colegiul Tehnic Energetic Craiova, in parteneriat cu Inspectoratele Scolare Judetene Arges si Dolj si Asociatia ROI.

Avantajele proiectului pentru elevi:
–    acces la echipamente de ultima generatie in laboratoarele electrice;
–    burse lunare in valoare de 200 de lei pentru cei mai buni 5 elevi din fiecare unitate scolara partenera, suplimentar fata de bursele oferite de stat;
–    sesiuni de mentorat si stagii de practica in cadrul Distributie Oltenia;
–    cursuri de dezvoltare personala si implicare in comunitate cu sprijinul Asociatiei ROI.

Programul pilot Ucenic Electrician face parte din strategia de responsabilitate sociala (CSR) a companiei, ale carei directii principale de actiune sunt educatia, sanatatea, cultura si sportul, si se desfasoara concomitent in Colegiul Tehnic Energetic Craiova si in Liceul Tehnologic Astra Pitesti.

Pentru mai multe informatii despre program, puteti accesa site-ul www.distributieoltenia.ro/ucenicelectrician.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

Comments

comments