De Ziua Copilului, Hansel și Gretel vor pune în scenă aventura lor pentru copii la Pitești Retail Park în incinta magazinului Brico Depot.

Trupa Fluierșul Vesel va da viață pofiticioaselor personaje, Hansel și Gretel, pe 1 iunie, de la ora 17:00. Vom porni alături de ei în călătoria prin pădure până la casa de turtă dulce, unde vrăjitoarea cea rea îi va ademeni cu dulciuri și îi vom susține până la final când vor scăpa și se vor întoarce acasă.
Când piesa de teatru se încheie, Zâna Vara preia distracția cu o serie de jocuri interactive, baloane modelabile, facepainting și dulciuri.
Va invitam  miercuri de la ora 17:00, la Pitești Retail Park să sărbătorim Ziua Copilului în stil jucăuș.

Locație: în incinta Brico Depot. Intrarea liberă!

Pitești Retail Park poate fi vizitat, zilnic, între orele 09:00-21:00.
Detalii pe https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau pe www.pitestiretailpark.ro

Despre Pitești Retail Park
Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.
Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.836 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.
Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’冱, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.

Comments

comments