Discovery Networks va realiza un documentar despre tragedia din clubul Colectiv

Televiziunea Discovery Networks lucrează în ţara noastră la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv din Bucureşti, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, în urma căreia au murit 63 de persoane şi ale câteva zeci au fost rănite.

Premiera documentarului în România va avea loc în această primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării. Filmul va prezenta în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

„Ca povestitor apreciat și urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producții relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societății, mai ales atunci când există și o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită și trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă”, a declarat Paul Welling, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești de producție condusă de Mihai Predescu, un veteran al industriei de profil, cu mai bine de 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale. De asemenea, în calitate de consultant în cadrul proiectului va participa și Nick Allder, expert internațional în efecte speciale și probleme ce țin de siguranță, multiplu premiat pentru producții precum „Alien” (1979) sau „Al cincilea element” (1997).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here