Având în vedere tradiţia sărbătorilor de iarnă, ca în fiecare an, Direcţia Silvică Argeş scoate la vânzare un număr de până la 2.100 bucăți Pomi de Crăciun, din care 1.050 bucăţi din specia brad şi 1.050 bucăţi din specia molid.

Direcţia Silvică Argeş va onora, cu prioritate, cererile populaţiei şi numai în limita excedentului faţă de acestea se va face valorificarea prin societăţi comerciale.

Preţurile de valorificare sunt fără TVA, în funcție de înălțime și pornesc de la 20,0 lei (h≥・0,7m) – până la 30,0 lei(h ≤、 3,0 m) pentru specia brad și de la 10 lei (h≥・0,7m)  până la 20 lei (h ≤、 3,0 m) pentru specia molid. Solicitările pentru exemplare cu h ≥・ 3,0 m se consideră comenzi speciale și au prețurile stabilite în Comitetul Director al Direcției Silvice Argeș.

Comercializarea se va face de la sediile Ocoalelor Silvice Aninoasa, Câmpulung, Curtea de Argeș, Domnești, Mușătești, Șuici și Vidraru. În cazul în care vânzarea se va face în piețe, se vor adăuga cheltuielile efective pentru transport, manipulare, depozitare, etc. Recoltarea din teren a pomilor de Crăciun se va face în mod rațional, numai urmare a unor solicitări ferme!

Comments

comments