Conform unui comunicat de presă, Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, aflat în arest de câteva luni este aşteptat joi, 9 iulie, la o inagurare în centrul oraşului.

Redăm integral comunicatul sosit pe adresa de mail redacţiei noastre:
“Buna ziua! Avem placerea sa va anuntam ca micul muzeu ecologic pornit sa faca turul tarii – Caravana Ecotic – a ajuns in saptamana aceasta in Pitesti. La inaugurarea sa vor participa D-l Primar Tudor Pendiuc Primar al orasului Pitesti, si reprezentanti ai Asociatiei Nationale pentru Protectia Mediului, ai Garzii Nationale de Mediu, presedintele Asociatiei Ecotic.

Va invitam sa fiti si dvs prezent la eveniment, joi, 9 iulie, ora 11:00, pe platoul din spatele Teatrului Al. Davila (vis a vis de cafeneaua Pavone).

Caravana Ecotic este un proiect cu totul inedit dedicat protectiei mediului, care merita toata atentia publicului. Copii si adulti pot descoperi intreaga “anatomie” a reciclarii vizitand expozitia mobila. Aceasta face un circuit al scolilor si al marilor orase din tara, intr-un tur ce dureaza pana in martie 2016. Scopul acestui proiect: schimbarea atitudinii copiilor, precum și a adulților cu privire la protejarea mediului înconjurător și colectarea corecta a deseurilor.

Caravana Ecotic a “parcat” deja in peste 100 de scoli din Bucuresti, Giurgiu, Slatina, Alexandria, Ploiesti, Brasov, Ajud, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Radauti, Dorohoi, Targu Neamt, Botosani, Buzau, Galati, Braila, Mangalia etc. si in zonele centrale ale acestor orase. Micul muzeu ascuns in interiorul caravanei noastre colorate are nu doar exponate interesante, dar si cateva premii pentru cei care intra in campania de colectare de deseuri.

Mai multe detalii puteti gasi in comunicatul de presa atasat si in celelalte documente. Va rugam sa ne fiti parteneri in atragerea vizitatorilor la Caravana Ecotic si sa publicati informatiile din comunicat. Va invitam cu deosebita placere sa ne vizitati intre 9 – 12 iulie la caravana Ecotic amplasata pe platoul din spatele Teatrului Al. Davila (vis a vis de cafeneaua Pavone), intre orele 10:00-19:00. Va multumim”.

Comments

comments