Dinamo – Steaua şi ASA Tg. Mureş – CFR Cluj, în semifinalele Cupei României

1,569 views

Dinamo – Steaua şi ASA Târgu Mureş – CFR Cluj sunt semifinalele Cupei României 2016!

Semifinalele se dispută în dublă-manşă, iar meciurile se joacă în intervalul 1- 3 martie – turul şi 19 – 21 aprilie – returul. CFR Cluj va juca prima partidă în deplasare, la fel şi Steaua Bucureşti.

Dacă, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj.

Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile articolului 30.9 din ROAF. Astfel, jocul se va prelungi cu 2 reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute până la prima repriză a prelungirilor.

Dacă egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare, potrivit procedurilor de determinare a câştigătorului jocului, stabilite de IFAB prin “Legile jocului”.

În caz de litigiu, competența soluționării aparține Comisiei de Disciplină și Etică a FRF (conform art. 30.13 din ROAF).

Echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă.

Comments

comments