Din cauza vântului puternic, două orașe și mai multe comune din Argeș au rămas fără curent

2,438 views
Din cauza vântului puternic, două orașe și mai multe comune din Argeș au rămas fără curent. Incepand cu data de 23 octombrie, ora 22:00, judetele Arges, Gorj si Valcea au intrat sub incidenta codului galben de vant iar judetele Dolj, Mehedinti, Olt si Teleorman au intrat sub incidenta codului portocaliu de vant.

Pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, astazi, 24 octombrie, la ora 06:00, la nivelul judetelor Arges, Dolj, Gorj, Mehedinit, Olt, Teleorman si Valcea erau inregistrate un numar de 15 de deranjamente individuale.

La ora 11:00, erau inregistrate deficiente in alimentarea cu energie electrica in localitatatile  Teslui si Craiova (partial) din judetul Dolj, in localitatea Cezieni (partial) din judetul Olt, localitatile Dubova si Malovat (partial) din judetul Mehedinti si in localitatea Turnu Magurele (partial) din judetul Teleorman iar in restul judetelor din aria operationala Distributie Oltenia (Arges si Gorj) fiind inregistrate doar deranjamente individuale.

La ora 13:00 s-a reluat alimentarea cu energie electrica pentru locurile de consum din localitatile Turnu Magurele, Dubova si Craiova, echipele operative Distributie Oltenia continuand sa depuna eforturi sustinute pentru remedierea celorlalte deficiente in alimentarea cu energie electrica.

Conform informatiilor de la ora 16:00, urmatoarele localitati sunt afectate partial sau total de intreruperi in alimentarea cu energie electrica. 

– Judetul Arges – localitatile Barla, Ungheni, Mirosi, Buzoiesti, Caldararu, Topoloveni, Stefanesti si Calinesti;
– Judetul Dolj – localitatile Marsani, Seaca de Camp si Ghercesti;
– judetul Gorj inregistreaza doar deranjamente individuale;
– Judetul Mehedinti – localitatile Malovat, Podeni si Ilovat;
– Judetul Olt – localitatile Caracal, Dobrosloveni, Falcoiu si Osica de Sus;
– Judetul Teleorman – localitatea Islaz, Tatarestii de Sus, Dracsenei, Vitanesti, Rasmiresti si Marzanesti;
– Judetul Valcea – localitatea Danicei si Mihaesti.

Pentru remediere acestor deficiente, un numar de 73 de echipe operative se afla in teren pentru monitorizarea situatiei retelelor electrice din aria operationala a companiei, astfel incat disconfortul creat de evolutia nefavorabila a conditiilor meteo sa fie diminuat.

Mentionam faptul ca situatia retelelor electrice din aria operationala Distributie Oltenia se afla intr-o continua dinamica ca urmare a evolutiei nefavorabile a conditiilor meteo semnalate prin vant puternic, incidentele in alimentarea cu energie electrica fiind imediat preluate de echipele operatorului de distributie in vederea remedierii acestora.

Reamintim faptul ca semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate Distributie Oltenia se poate face apeland numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

– 0800 500 000 –  numar de telefon gratuit in orice retea;
– 0251 408 006, 0251 408 007,  0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.

Comments

comments