Din cauza ordonanţei militare, Florin Frătică a rămas blocat în Tulcea

Plecat de o săptămână cu familia în Tulcea, fostul primar din Bradu a rămas blocat în oraşul de la Dunăre, după ce pe teritoriul României a intrat în vigoare Ordonanţa militară numărul 2, prin care este interzisă circulația pe domeniul public a grupurilor mai mari de 3 persoane.

“Nu este prea comod că am rămas izolat aici cu familia, dar trebuie să dăm dovadă că respectăm regulile impuse de autorităţi. Criza provocată de epidemia de Coronavirus este o încercare pentru noi toți, iar simțul măsurii şi răspunderii este esențial în aceste momente!
Deşi aveam foarte multă treabă acasă, consider că este important ca în perioada următoare să rămânem izolaţi acolo unde ne aflăm, pentru că depinde de fiecare dintre noi să oprim răspândirea virusului. Știu că este greu pentru toată lumea, dar dacă acum nu respectăm restricțiile după aceea ne va fi foarte greu. Este bine să avem mereu în față exemplul Italiei, dar şi alte ţări, unde nerespectarea măsurilor impuse de autorități a dus la o adevărată tragedie greu de controlat. Trebuie să înțelegem că suntem cu toții pe aceeași parte a baricadei, într-un război cu un inamic invizibil și neiertător, din acest motiv trebuie să venim în sprijinul autorităţilor. Trebuie să conștientizăm că măsurile luate au caracter temporar și ca depinde de noi, de comportamentul fiecăruia, de cât timp va dura această situație și care vor fi consecințele socio-economice”, declară Florin Frătică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.