DRAGOSTE ŞI POLITICĂ Traian Tămagă a refuzat oferta unei universităţi din Miami de a preda limba română peste Ocean, din două motive: nu vrea să-şi lase iubita şi partidul la greu…

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Argeşului este, fără îndoială, Traian Tămagă. Fiul senatorului PSD Constantin Tămagă, băiat cu bani şi carte, el fiind profesor de meserie, lui Tămagă junior i se potriveşte perfect sintagma: „bărbatul de 30 de ani, frumos, deştept şi cu bani”. Tocmai pentru asta Traian Tămagă nu a fost vânat doar de femei la viaţa sa, ci şi de partidele politice. Primii care au încercat să pună mâna pe el au fost Flavia, fiica renumiţilor medici Beşliu, dar şi partidul tatălui, PSD. Fără sorţi de izbândă însă de partea ambelor tabere. Căsătoria lui Traian cu Flavia Beşliu s-a încheiat foarte repede şi la fel de rapid a „divorţat” Tămagă junior şi de PSD. Mai mult, se pare că mult râvnitul burlac al Argeşului crede în sintagma „prima dată nu se pune, doar a doua oară e cu noroc”. Acest lucru este dovedit de faptul că azi Traian Tămagă renunţă să plece în America să predea la o universitate din Miami atât pentru a nu o lăsa singură pe noua sa iubită, cât şi din cauza politicii. De doi ani, Traian trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Prodănel, fostă tenismenă şi fiica unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din judeţ, Cristian Prodănel, iar, în plan politic, s-a înscris în PDL Argeş, unde a şi fost ales în funcţia de secretar executiv.

 

Traian renunţă la Obama de dragul lui Mircea Andrei

Deşi ar putea munci în America, cu acte în regulă şi pe bani frumoşi, Traian Tămagă nu vrea să părăsească Piteştiul. Fiul senatorului Constantin Tămagă a primit o ofertă de a preda limba română la o universitate din Miami, însă o carieră didactică dincolo de Ocean nu pare să-l tenteze, deocamdată. „La respectiva universitate din Miami s-a înfiinţat o catedră de limba română şi mi s-a propus să predau acolo timp de doi ani. Salariul ar fi de 3.000 de dolari pe lună, cu masa şi cazarea asigurate”, ne-a spus Tămagă junior. Cu toate acestea, Traian Tămagă nu va pleca în USA. De ce? În principal din cauza iubitei şi a politicii, aşa cum am spus. „După cum se ştie, sunt cu cineva, şi o despărţire de doi ani nu ar fi bună pentru relaţia noastră. În plus, nu mai sunt nici eu tânăr să o iau de la început. Apoi, aici mai am şi o afacere şi am început şi chestia asta cu politica. Sunt membru al PDL Argeş şi sper să pot face faţă cu succes acestei noi provocări pe care mi-a lansat-o senatorul Mircea Andrei”, a mai precizat tânărul politician. Săptămâna aceasta, Traian Tămagă pleacă în America pentru a lămuri definitiv problema cu universitatea. „Chiar dacă nu voi merge eu acolo, am să o propun pe o colegă de la facultatea din Piteşti. Este păcat să nu beneficieze altcineva de o asemenea oportunitate”, ne-a mărturisit Tămagă jr. Deşi ne-a spus că încă nu s-a gândit la o a doua căsătorie în viitorul foarte apropiat, Traian nu exclude acest lucru: „Cred că cel mai bine într-o relaţie este să laşi lucrurile să decurgă de la sine. Va veni însă şi momentul când voi merge din nou în faţa ofiţerului de stare civilă. Importat este să fim sănătoşi…”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI