Din 18 august noua denumire a UniCredit Ţiriac Bank este UniCredit Bank

0
180

Începând cu data de 18 august 2015 UniCredit Ţiriac Bank îşi schimbă denumirea în UniCredit Bank.

 

În următoarele luni procesul de rebranding va continua prin schimbarea identităţii vizuale a băncii (denumire şi logo) în contracte şi comunicarea comercială cu clienții, partenerii, autorităţile și a semnalisticii în întreaga reţea de unităţi teritoriale, precum şi înlocuirea instrumentelor de plată (carduri, token-uri) care poartă vechea denumire.

Schimbările care vor avea loc în cadrul procesului de rebranding nu implică modificarea caracteristicilor şi funcţionalităţilor produselor şi nici modificarea relaţiilor contractuale cu clienţii, iar înlocuirea instrumentelor de plată actuale cu cele care poartă noua denumire se va realiza treptat, fără costuri suplimentare pentru clienţi. 

Banca va derula şi o campanie de comunicare externă care va susţine implementarea noii denumiri – UniCredit Bank.

Procesul de rebranding este determinat de tranzacţia realizată în iunie a.c. prin care UniCredit Bank Austria AG a cumpărat acțiunile reprezentând 45% din UniCredit Țiriac Bank S.A. deținute de Țiriac Holdings Ltd., majorându-și capitalul deținut în cadrul UniCredit Țiriac Bank S.A. de la 50,6% la 95,6%. Astfel, Grupul UniCredit şi-a reafirmat interesul pentru piaţa din România, profitând de ocazia de a-şi consolida și extinde poziția pe piață.

La nivel național, banca este prezentă prin intermediul unei rețele de peste 180 de unităţi teritoriale și a unei echipe de aproximativ 3.350 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here