DIICOT a obținut autorizare de la un judecător pentru a preleva din nou probe biologice de la mama Luizei Melencu. Femeia refuză

0
98

DIICOT anunţă că a obţinut mandat de la judecător pentru a preleva probe biologice de la familia Luizei, astfel că acum anchetatorii vor reveni la casa familiei Melencu pentru executarea acestui mandat.

Familia Luizei a refuzat să dea o nouă probă de ADN și suspectează că anchetatorii ori au pierdut proba inițială ori ar putea fi plantate probe.

Iată și comunicatul DIICOT: ”La data de 23.09.2019, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, în baza ordonanței de delegare emisă de către procurorii DIICOT – STRUCTURA CENTRALĂ, s-au prezentat la domiciliul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA în scopul prelevării de probe biologice, necesare aflării adevărului în cauză și efectuării unei noi expertize judiciare genetice.

S-a solicitat consimțământul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA, care, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe. În aceste condiții, în baza art.190 al.2 și 4 C.p.p., s-a solicitat și s-a obținut de la Tribunalul București autorizarea judecătorului în vederea prelevării de probe biologice de la partea civilă MELENCU MONICA GEORGETA, mama victimei majore.

În vederea punerii în executare a autorizării instanței de judecată, organele de poliție judiciară delegate în acest scop vor desfășura activitățile prevăzute de lege, în cursul zilei de 24.09.2019. Precizăm că administrarea acestor probe este indispensabilă stabilirii identității victimei în vederea deplinei lămuriri a cauzei și bunei desfășurări a urmăririi penale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here