Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Piteşti au efectuat percheziţii domiciliare la 2 bărbaţi, pe care i-au surprins, în flagrant delict, comercializând heroină. Cei în cauză au fost reţinuţi.

 

La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – S.T. Piteşti au surprins în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, un bărbat, de 37 de ani, în timp ce vindea heroină.

Din cercetări a rezultat faptul că, în ultima lună, cel în cauză, împreună cu un alt bărbat, de 33 de ani, ambii din municipiului Bucureşti, ar fi procurat cantităţi importante de heroină, pe care le-ar fi dozat, ambalat şi comercializat.

La data de 21 octombrie a.c., au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare la locuinţele bărbaţilor, în urma cărora au fost ridicate sume de bani, precum şi instrumente folosite la dozarea şi consumul drogurilor.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Aceştia urmează să fie prezentaţi Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă.

BIROUL DE PRESĂ

Comments

comments

DISTRIBUIȚI