Orașul Mioveni – Centrul Cultural şi Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni au dorit să reînvie un eveniment cu tradiţie, cu un nume sonor, astfel că, în perioada 14 – 16 octombrie va avea loc, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, ediţia cu numărul nouă a festivalului-concurs „Laleaua de Aur”.

Evenimentul își propune descoperirea, ierarhizarea și promovarea valorilor autentice din domeniu, adresându-se copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani. Festivalul va fi împărțit în două secțiuni: Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. În încheierea celei de-a doua zi de concurs, NICO va susține un recital.

Ultima zi a festivalului, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 16.00, tot în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, va avea loc Gala laureaților și un recital susţinut de trupa ALB NEGRU.

Premiile oferite de către organizatori vor consta în trofee și bani, și vor fi oferite pentru fiecare categorie în parte.

Juriul festivalului va fi format din: Dida Drăgan –・interpret muzică ușoară, Nico –・interpret muzică ușoară, Carmen Aldea Vlad – poet, textier, Adina Cezar – coregraf, Dan Dimitriu – compozitor, dirijor, Argentina Culcuș – Director Centrul Cultural Mioveni și Elisabeta Panait – Director Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni.

Orchestrația va fi asigurată de DAN DIMITRIU BAND, iar coregrafia de baletul Școlii de Dans WORLD DANCE.

Iată programul complet al festivalului:

Miercuri, 14 octombrie 2015
În sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni
Ora 10.00: Repetiţii grupele 6-8, 9-11, 12-14 ani
Ora 18.00: Concurs Laleaua de Aur Junior;
Ora 20.00: Recitaluri;

Joi, 15 octombrie  2015
În sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni
Ora 10.00: Repetiţii grupa 15-25 ani cu orchestra – repetiție generală;
Ora 18.00: Concurs Laleaua de Aur;
Ora 20.00: Recital NICO.

Vineri, 16 octombrie 2015
În sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni
Ora 16.00: Gala de decernare a premiilor
Ora 18.00: Recital ALB NEGRU.

Comments

comments