Descoperă noua experiență de cumpărături din magazinele MyAuchan din stațiile Petrom

Profită de reduceri de până la 20% la o selecție de produse până pe 28 februarie

Magazinele MyAuchan au venit în stațiile Petrom din Argeș!
Cele 13 stații din județul Argeș au fost complet modernizate pentru a oferi o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Dacă ești cu mașina poți să cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă, iar dacă locuiești în zonă, poți veni pe jos să faci cumpărăturile de la noi. În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom te bucuri de o gamă variată de până la 1.800 de produse.

MyAuchan Petrom, oprirea ta 2 în 1: alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum
În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom, supermarketul din drumul tău, găsești o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste) produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.

Tot aici ai la dispoziție și o gamă variată de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.
Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop* și sunt amplasate în localitățile Pitești, Albota, Bascov, Căldăraru, Câmpulung, Costești, Curtea de Argeș, Geamăna, Leordeni, Mavrodolu și Rucăr.

Vino să descoperi noua experiență la cumpărături în drumul tău!
*cu excepția magazinului MyAuchan din stația Petrom Căldăraru care are programul 06.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.