Descinderi într-o comună din Argeș la braconieri! Căprior ținut în captivitate, eliberat de polițiști

0
2037

Descinderi într-o comună din Argeș la braconieri! Căprior ținut în captivitate, eliberat de polițiști. În această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat două percheziții domiciliare, la două persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cu această ocazie a fost descoperită o armă de vânătoare deținută ilegal, 131 de cartușe și un exemplar de căprior femelă ținut în captivitate.

Începând cu primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza localității Popești, la două persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Bărbații sunt bănuiți că din cursul lunii februarie ar fi utilizat o armă deținută ilegal de unul dintre ei, pentru acte de braconaj cinegetic, pe raza fondului de vânătoare 49 Ștefan cel Mare.

Căpriorul a fost predat reprezentanților A.V.P.S. Sitarul, iar arma și cartușele descoperite au fost ridicate pentru cercetări. Cele două persoane bănuite au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here