Prezent la conferința săptămânală a PSD Argeș, în intervenția sa, deputatul Nicolae Georgescu a spus că am avut parte de o adevărată „Săptămână a minciunilor” din partea actualilor guvernanți, dând și exemple edificatoare în acest sens.

Prima minciună este legată de Planul Național de Redresare și Reziliență. La cum merg lucrurile, sunt slabe speranțe ca PNRR să fie depus la Bruxelles până la 31 mai, cum s-a angajat actuala guvernare. Ne-a spus Rareș Bogdan să stăm liniștiți, că vom primi banii prin PNRR, dar este greu de crezut că se va întâmpla acest lucru prea curând.

Apoi, a ieșit la iveală raportul privind morții Covid. Este o dovadă de cinism, o minciună demontată de PSD care a susținut mereu că sunt discrepanțe mari între datele reale și cele comunicate oficial.

O altă minciună este aceea privind așa-zisa creștere economică. Și atunci, de ce nu se măresc pensiile, salariile și alocațiile? Măsurile de relaxare, de asemenea, sunt anunțate prin declarații contradictorii. Dar cred că tot acest haos comunicațional este cu bună știință, pentru a acoperi incapacitatea de vaccinare. Din păcate, asta duce și la lipsă de încredere din partea populației. În alte țări, măsurile legate de pandemia de coronavirus sunt comunicate de către specialiști, și nu de către politicieni!”, a spus Nicolae Georgescu.

Comments

comments