La conferinţa de presă de vineri, deputatul PNL Dănuţ Bica a criticat în termen duri coaliţia PSD – ALDE, cea care a aruncat România într-o criză politică fără precedent: “PSD este pe deplin responsabil de criza politică în care a aruncat România şi unicul vinovat de această situaţie de instabilitate.
În timp ce preşedintele Klaus Iohannis poziţionează România în plan internaţional într-un mod excepţional, actuala majoritate PSD – ALDE îşi propune să demoleze imaginea României.
Efectele iresponsabilităţii PSD se văd deja în plan economic, primele semnale sunt legate de instabilitatea cursului de schimb”, a declarat Bica.

Deputatul Dănuţ Bica mai crede că efectele crizei politice generate de PSD încep să se vadă şi în plan economic: “Instabilitatea cursului de schimb valutar este primul semnal, însă România este deja în atenţia întregii scene internaţionale. Mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate şi stabilitate, însă PSD vrea exact opusul. Suntem dispuși pentru orice construcție politică, în afara PSD. Dacă se poate construi o majoritate politică discutăm și cu ALDE. Nu dorim să ajungem la butoane pe ușa din dos, ci fie cu o majoritate solidă în Parlament, fie prin alegeri anticipate”, susţine deputatul PNL.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI