Deputatul PNL Argeş Cătălin Teodorescu, urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar. Teodorescu, implicat într-o retrocedare de 110 milioane de lei pentru un teren din Piteşti

Deputatul PNL Argeş Cătălin Teodorescu este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în al doilea dosar.

Argeşeanul a fost adus cu mandat joi, 26 noiembrie, la DNA, unde i s-au comunicat acuzațiile într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova. Tot astăzi, a fost adus cu mandat la DNA și Mihai Rotaru.

Procurorii DNA — Structura Centrală efectuează cercetări într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova. Potrivit surselor citate, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată acestuia de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoană care se judecă cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni, acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile. În decembrie 2014, Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată de DNA alături de fosta șefă a DIICOT Alina Bica și alte persoane în dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here