Deputatul ”Mitralieră” vrea castrarea chimică pentru pedofili și violatori. Parlamentarul argeșean Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră”, cere coaliției PSD – ALDE să fie introdus în procedură de urgență și adoptat proiectul său de lege privind castrarea chimică a pedofililor și violatorilor.

”Văd că acum se pune în discuție din nou, să cerem un referendum pentru castrarea chimica a pedofililor și violatorilor. Cum așa, când eu am depus de 4 ani inițiativa legislativă privind castrarea chimica a pedofililor și violatorilor, și zace în Parlament, și a primit aviz negativ de la Ministerul Justiției în timp? Iar aceasta lege exista de 60 ani în SUA, și acum în marea majoritate a țărilor europene, inclusiv in R. Moldova.

Am inițiat în ultimii 7 ani legi așa-zise «controversate» în momentul în care le-am depus, hulite de unii sau de alții, poate pentru că le-am depus eu și nu vreun securist, dar care ulterior au fost cerute de marea majoritate a românilor. Așa am inițiat legea privind înființarea secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție , asa am inițiat legea răspunderii magistraților (măcelărită ulterior ca să nu poată fi aplicată), legile de modificare a incompatibilității, conflictului de interese și a prescripției acestor fapte, prin care primarii să nu își mai piardă mandatul pentru tot felul de inepții și tot așa am inițiat și depus această lege de castrare chimică a pedofililor.

Nu știu dacă am fost un vizionar, dar știu sigur ca toate aceste inițiative depuse de mine mai devreme sau mai târziu au fost necesare , utile și cerute de toți. Așa că, le cer tuturor colegilor din coaliția PSD-ALDE cât și oricăror colegi parlamentari ai altor partide, președintelui Camerei, liderilor Camerei și Senatului, conducerii Camerei și Senatului să introducem urgent în procedură de urgență dezbaterea și adoptarea acestei legi de prevenție medicală care să ne ferească copiii de pedofili și violatori”, a scris Cătălin Rădulescu pe o rețea de socializare.

Comments

comments