Deputatul PSD Mircea Drăghici salută faptul că judeţul Argeş se află printre cele mai bogate judeţe din România, clasându-se pe locul patru la nivel naţional din punct de vedere al banilor pe care îi produce. “Am fost bucuros să aflu că judeţul nostru va urca în topul judeţelor bogate din România, depăşind Clujul ca pondere în economia naţională şi va aduce aproximativ 25 de milioane de lei la bugetul de stat. Sunt conştient că această situaţie favorabilă judeţului se datorează în primul rând principalului investitor din judeţ, şi anume Dacia. Compania de automobile a ocupat în 2012, locul 2 în topul celor mai bune firme româneşti din Europa Centrală”, a declarat Mircea Drăghici.

Camerei Deputaţilor, Mircea Drăghici, susţine că pentru a continua această ascensiune a judeţului, atât autorităţile centrale cât şi cele locale trebuie să depună eforturi suplimentare pentru a îmbunătăţi infrastructura şi pentru a atrage cât mai mulţi investitori străini. La nivel central, una dintre principalele priorităţi ale Guvernului condus de Victor Ponta este recâştigarea încrederii investitorilor prin stabilizarea cadrului legislativ, administrativ şi fiscal. “Aşa cum am susţinut cu nenumărate ocazii, pentru a putea avea o dezvoltare sustenabilă şi o creştere economică cu efecte directe în viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, trebuie să luăm cele mai bune măsuri de încurajare a oricărui tip de activitate ce poate aduce plus valoare. Judeţul Argeş are resurse şi faptul că se poziţionează din ce în ce mai bine în topul judeţelor din România reprezintă pentru noi un semnal pozitiv şi un impuls în plus pentru pro-activism şi implicare susţinută în proiectele aflate în derulare, cât şi pentru proiecte viitoare”, a menţionat Mircea Drăghici.
Deputatul social democrat precizează că este mândru de judeţul pe care îl reprezintă în Parlamentul României şi că va face în continuare toate eforturile pentru a încuraja dezvoltarea industriei şi pentru a creşte nivelul de trai al locuitorilor din judeţ. Argeşul are un potenţial de dezvoltare ridicat, fiind necesară exploatarea acestuia la maximum, atât din punct de vedere economic, dar şi socio-cultural şi turistic, prin prisma încărcăturii istorice şi a tradiţiilor din zona judeţului nostru.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI