Deputatul Dănuţ Bica şi-a anunţat candidatura la şefia PNL Argeş: Îmi sunt dragi contracandidaţii, dar mai drag îmi este PNL-ul

2,442 views

Deputatul liberal Dănuţ Bica şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Argeş. Om cu o experienţă politică de peste 20 de ani, Bica este convins că nu va fi nicio problemă în câştigarea alegerilor interne. Pentru a conduce un partid, nu e suficient doar să vorbeşti frumos la televizor sau în adunările PNL, un partid se conduce zi de zi, în weekend-uri, seara, noaptea, făcând sacrificii. Am făcut făcut astfel de sacrificii şi voi face şi pe viitor, a spus parlamentarul liberal.

Despre cei doi posibili contracandidaţi, Olimpia Doru şi Adrian Miuţescu, Dănuţ Bica a declarat: Există un curent în partid care susţine că se vrea oameni noi la conducerea PNL Argeş. Să nu uităm că cei care şi-au anunţat intenţia de a candida au deţinut şi ei funcţii de conducere importante de-a lungul timpului. Am spus la începutul acestui an că voi candida doar dacă nu apare cineva mai bun care să preia frâiele acestui partid. Deci răspunsul este simplu! Cred că sunt cel mai bun din această cursă. Sau altfel spus: îmi sunt dragi toţi colegii care candidează, dar mai drag îmi este PNL-ul.

Deputatul a prezentat şi câteva din atuurile care îl recomandă să preia şefia PNL Argeş: Pentru că nu sunt un tip conflictual şi nu pun interesele personale înaintea celor de partid… Pentru că sunt parlamentar şi pot asigura o legătură puternică cu centrul… Pentru că nu sunt omul care săşi atace colegii… Scopul mea este să-i aduc alături de mine pe toți aceia care cred că în PNL Argeş se poate face şi o altfel de politică”.

Comments

comments