Deputatul Dănuț Bica deschide lista pentru Senat. Biroul Politic Naţional al PNL a validat lista finală a candidaţilor organizaţiei argeşene pentru alegerile generale. Astfel primul loc pentru Senat e ocupat de Dănuţ Bica iar pe primul loc pentru Camera Deputaţilor se află Adrian Miuţescu.

Surprizele vin, însă, imediat după. La deputaţi, pe locul 2, deşi se auzea că va candida la Bucureşti, este plasat Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, poposit în PNL după un lung pelerinaj politic la Partidul Conservator, ALDE şi Pro România.

Pe 3, loc la limita eligibilităţii, apărut de niciunde, este actualul director de la ABAAV, Bogdan David, iar pe locul 4, fără absolut nici o şansă, a fost trecută notăriţa Ana Stan.

Lista se continuă cu Adrian Sandu, Gheorghe Alecsei, Adrian Tase, Gelu Tofan, Cătălin Ducu, Alexandrina Stanciu, Mihai Alexandrescu şi Damaschin Adina.

Lista de la Senat e continuată cu Tiberiu Irimia, Marius Dorel Postelnicescu, Mădălin Marinescu, Liliana Murguleț şi Radu Pîrva.

Surse din PNL dau ca eligibile sigur doar locul 1 la Senat şi 1 şi 2 la Camera Deputaţilor, dar cu promisiune de la Ludovic Orban că va umple coşul pentru locul 3 cu resturi aduse din ţară la redistribuire.

Comments

comments