Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Rădulescu afirmă că din cauza lui senatorul Şerban Valeca nu a câştigat funcţia de vicepreşedinte pe Regiunea de Sud. Acum, cel supranumit “Mitralieră”, îi cere demisia lui Valeca din funcţia de preşedinte al PSD Argeş.

Redăm textul integral, aşa cum a fost el scris de Rădulescu:

“Organizația Psd Arges, l-a mandatat pe Președintele Serban Valeca sa candideze pentru funcția de vicepreședinte Psd pe regiunea Sud . Așa cum era de așteptat a pierdut , vicepreședinte castigand Adrian Tutuianu , Președintele Psd Dâmbovița , prietenul meu .

Întrucât nu am fost anunțat ca in CEx-ul de la Arges , se va vota candidatura pt vicepreședinte pe regiune , nu am fost prezent , pt ca altfel solicitam vot secret și candidam împotriva lui Serban Valeca . I-am solicitat lui Serban Valeca , sa îmi dea mie mandat și susținere , și voi câștiga vicepreședentia pt Arges , însă a refuzat fiind sigur ca va câștiga el .

M-am ambiționat și împreuna cu Nicu Banicioiu , la cafea , l-am convins pe Adi Tutuianu sa candideze împotriva lui , asigurându-l de susținerea Giurgiului și Prahovei , și astfel astăzi Adi Tutuianu a câștigat , iar Argeșul a pierdut . Argeșul a pierdut datorită încăpățânării unora care nu au înțeles și nu înțeleg ca notorietatea mea e de 100 de ori mai mare decât a lui Valeca la nivel național , și datorită încăpățânării lui Valeca . Dacă colegii mei din CEx Arges , ma susțineau pe mine , Adi Tutuianu nu candida iar Argeșul acum avea Vicepreședinte regional . Acum sa își asume pierderea , iar Serban Valeca sa își dea demisia de onoare .”

Comments

comments