Deputatul Cătălin Rădulescu şi-a luat o ţeapă de zile mari de la ziarul Puterea! I s-au aprins călcâiele după o domnişoară fără identitate pe Facebook

Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, amorezat pe Facebook de Chris, o domnişoară creată pe reţeaua de socializare de cei de la ziarul Puterea.

 

Putem spune orice despre politicienii noştri, mai puţin că nu sunt sufletişti şi iubăreţi! Şi se pare că reţeaua de socializare Facebook este principala sursă a acestora de a găsi potenţiale iubite! După cazul deputatului de Galaţi, Florin Pâşlaru, care agăţa tinere pe Facebook în timpul şedinţelor parlamentare, urmează şi cazul deputatului de Argeş, Cătălin Rădulescu, preşedinte al PSD Diaspora, care îi urmează exemplul colegului său.

Redactorii de la ziarul Puterea i-au înscenat „deputatului-ginecolog” o farsă. Aceştia au creat un cont pe Facebook, cu o domnişoară pe numele de Cristina, care lucrează la un hotel din stațiunea Mamaia. Preşedintelui PSD Diaspora i s-au aprins imediat călcâiele după domnişoara „Chris”, aşa cum a alintat-o şi a abordat-o amatoreşte, spunându-i că a fost în vacanță la ski în Austria și Italia, unde însă nu s-a simțit prea bine.

„Am fost în vacanță în Austria si Italia şi când m-am întors m-am simțit f. rău , am vomitat , frisoane, ieri am stat la spital cu perfuzie şi mi-a crescut tensiunea la 190, ceva mi-a declanșat”, se plânge politicianul tinerei.

Galantul Rădulescu: “Îţi trimit eu bani de drum!”

„Dar dacă te-aşi vedea pe tine m-aşi simţi f. bine”, „Când vii pe la Buc. să ne vedem? Ce job ai baby?”, „Trimite-mi NR şi îţi trimit eu bani de drum şi stabilim şi când”, sau chiar „Cred că ar fi prima dată când un medic ginecolog, politician ar răpi o fată frumoasă”, sunt câteva din încercările de agățat testate de deputat pe Facebook.

„Chris” este o domnișoară. Potrivit contului creat pe Facebook de noi n.red. Ziarul Puterea), lucrează la un hotel din stațiunea Mamaia, stațiune în care l-am „invitat” pentru „întâlnire”. Aflăm însă de la deputat că nu îi place să vină pe litoral în timpul iernii, motiv pentru care insistă să ceară numărul de telefon și să stabilească el o întâlnire. Ba chiar oferă și bani pentru „agățat”!

Potrivit galeriei foto atașate, Rădulescu este disperat să se întâlnească cu domnişoara „Chris”. Fiind deja clare, în acest punct, intențiile deputatului, ne-am reținut de la a duce farsa mai departe. Am fi putut delega o frumoasă domnișoară, care întâmplător seamănă cu celebra„Consuela” – cea din imaginaţia deputatului Pâslaru – să se vadă cu şeful PSD Diaspora. Dar, pe de o parte nu suntem tabloid, iar pe de altă parte, lucrurile puteau ușor aluneca pe o pantă nedorită. De altfel, dorința arzătoare a lui Rădulescu pentru „Chris” a depășit cotele morale prin trimiterea în mesageria privată a unor poze postate public deja de contul creat de noi.

Numele deputatului  Cătălin Rădulescu  este legat de mai multe scandaluri – politice. În aprilie 2014, a fost trimis în judecată de DNA, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și dare de mită! De altfel, numirea în funcția de președinte al PSD diaspora îi dă posibilitatea deputatului argeșean de a părăsi ţara!

(sursa: www.puterea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.