Deputat PSD de Argeş Cătălin Rădulescu a declarat luni, pentru ziarul “Adevărul”, că vrea să pună tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei şi că deţine o mitralieră AKM păstrată din perioada Revoluţiei din 1989.

După interviul publicat luni, deputatul Cătălin Rădulescu a ţinut morţiş să continue dialogul cu ziariştii „Adevărul” şi a solicitat realizarea unui nou interviu, „pentru reglarea situaţiei”. Un fel de drept la replică.

“Vă prezentaţi mâine la Parlament şi reglaţi situaţia. Vreau un interviu drept la replică”. La Parlament ne ia tare: “Dacă vreţi să nu fiţi daţi afară amândoi şi să nu vă cer două milioane de euro daune, că aveţi familii, de data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi”. Îi explicăm omeneşte că nu obişnuim să scriem la comandă şi că o să ne dea în judecată degeaba pentru că o să piardă procesul. Brusc, Rădulescu vrea să afle care e numele nostru mic şi se înmoaie la vorbă: “Măi, Mihai! Măi, Cristi…”. Urmează o discuţie de o oră în care ne acuză că i-am trunchiat afirmaţiile, dar refuză să vizioneze interviul pentru a indica în mod concret pasajele care l-au deranjat şi pe care le consideră denaturate. Ne ceartă că am tratat subiectul Revoluţiei (“De ce trebuia să mă întrebaţi despre asta?”), dar începe să vorbească din nou despre el: “În ţara asta eu am mai mult drept să vorbesc decât alţii, pentru că am făcut Revoluţia. Ne despărţim fără să ajungem la vreo concluzie, cu Rădulescu foarte curios să vadă ce-o să publicăm”, scrie adevarul.ro, după întâlnirea de la Parlament cu deputatul Cătălin Rădulescu.

Comments

comments