Deşi Ministerul Cercetării nu este unul comparabil cu cel al Finanţelor, Transporturilor, Educaţiei sau Dezvoltării Regionale, pesediştii argeşeni l-au transformat pe Şerban Valeca într-un fel de Mesia. Motivul: e şeful PSD Argeş, mai nou şi ministru şi nu strică să-l ridici în slăvi, că doar nu costă nimic să pui pe contul personal de Facebook o poză cu Şerban Valeca şi să-l faci cel mai mare… cel mai tare… Sunt însă şi pesedişti care şi-au dat seama de penibilul situaţiei şi doar au distribuit pe paginile lor osanalele postate de alţii.

Singurul care a avut curajul să declare că Argeşul ar fi meritat mai mult, pe sărăcia asta şi nevoia mare de investiţii, decât un fotoliu de ministru la Cercetare, este deputatul Cătălin Rădulescu: „poate Argeşul merita un minister mai important decât Ministerul Cercetării. Nu ştiu cât de mult o să ajute acest minister ca judeţul să se dezvolte şi să facă ceea ce nu s-a făcut până acum. Dar este un început! Poate vom obţine şi un secretar de stat”, a declarat Rădulescu pentru ziarul Argeşul.

Nu este însă prima dată când Cătălin Rădulescu are curajul să se ridice împotriva şefilor de la Bucureşti. Păcat că este singurul din PSD Argeş.

Comments

comments