Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul Mitralieră, a rămas fără maşina de lux. Parlamentarul susţine că automobilul, un Range Rover de 140.000 de euro cumpărat acum două luni, fusese parcată marţi seară în faţa blocului unde locuieşte, culmea, chiar lângă sediul SRI!

Însă, miercuri dimineaţă, supriză! Maşina nu mai era în locul respectiv!

O mare problemă este, mai susţine deputatul, că ieri a strâns în Parlament semnături pentru modificările aduse la legea justiţiei şi toate amendamentele respective le avea în maşină.

Reprezentanţii societăţii de unde a cumpărat bolidul susţin că o astfel de maşină nu poate fi furată. Poliţiştii au făcut astăzi toată ziua cercetări. ”Dimineaţă, la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă şi când am ieşit din bloc nu am mai găsit maşina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rand, să furi o maşină de lângă Parlament şi SRI mi se pare o chestie neimaginabilă” a declarat pentru Realitatea TV Rădulescu.

”€Maşina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai sa intri, dar nu mai puteai să ieşi. Eu am anunţat ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în şedinţă de Guvern, i-am trimis mesaj preşedintelui Dragnea ca să-i spun ca mi s-a furat maşina de aici” a mai spus parlamentarul PSD.

“Vă confirmăm că persoana în cauză a reclamat dispariţia autoturismului parcat în faţa locuinţei. Imediat la faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Secţiei 14 Poliţie, precum şi din cadrul structurii de specialitate. Au fost demarate investigaţiile. Cercetările sunt efectuate de Serviciul Furturi Auto sub supravegherea PSJ 4 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru identificarea făptuitorilor şi recuperarea autoturismului”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Comments

comments