Deputatul Bălăşoiu a demisionat din funcţia de primar al comunei Rociu. Locul său a fost preluat de viceprimarul Claudiu Stan. După ce primarul comunei Rociu, Aurel Bălăşoiu, a fost ales deputat, acesta a trebui să renunţe la funcţie, iar locul său a fost preluat de viceprimarul Claudiu Stan. Până la organizarea noilor alegeri, Claudiu Stan promite să continuie proiectele începute de Aurel Bălăşoiu:

Stimați cetățeni ai comunei Rociu,
Vineri, 29 ianuarie, a avut loc ședința Consiliului Local, ședință în care, în termenul legal, domnul Aurel Bălășoiu și-a prezentat demisia din funcția de primar al localității noastre ca urmare a alegerii domniei sale în demnitatea de deputat în Parlamentul României. Cu toții suntem convinși că, așa cum îl cunoaștem, în noua sa calitate domnul deputat Aurel Bălășoiu va continua să ajute nu doar comuna Rociu, ci întregul județ Argeș, și îi urăm succes în munca și demersurile sale !
Ca urmare a celor stabilite în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local vă informez că începând de mâine, 1 februarie 2021, în calitate de viceprimar al localității Rociu voi prelua oficial și atribuțiile de primar, cu titlu interimar, până la organizarea de noi alegeri pentru ocuparea acestei funcții. Tot în cadrul aceleiaşi ședințe s-a ales din rândul consilierilor locali viceprimarul interimar, în persoana domnului Alexe Ion. Vă asigur că îmi voi îndeplini cu seriozitate noile atribuții, că am toată disponibilitatea pentru a asculta și rezolva problemele dumneavoastră.
De asemenea, atât eu cât și întreaga echipă din Primăria Rociu și Consiliul Local Rociu ne vom da silința să realizăm tot ce e mai bun pentru dumneavoastră și pentru localitatea noastră. Vă doresc toate cele bune !
Cu stimă și respect!” – este mesajul lui Claudiu Stan.

Comments

comments