Deputat Simona Bucura Oprescu: „În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales cu amânări, înghețări, tăieri…”

0
39
Deputat Simona Bucura Oprescu: „În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales cu amânări, înghețări, tăieri…” Ieri, 1 septembrie, ar fi trebui să intre în vigoare majoararea punctului de pensie la 1.875 de lei și a salariilor profesorilor, așa cum prevăd legi adoptate de Parlament și promulgate de către președintele țării.
Însă, guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege!
Guvernul Orban anunța în 2019 că va acorda majorarea pentru profesori prevăzută de lege în 2020, dar apoi s-a răzgândit și a amânat-o pentru septembrie 2021. Nu s-a ținut de cuvânt.
Pe de altă parte, Guvernele Orban și Cîțu au mutilat prevederile legii adoptate de PSD și au anulat total creșterea punctului de pensie prevăzută pentru anii 2020 și 2021.

În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de dreapta cu amânări, înghețări, tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi, la cele mai mari costuri din România și cu scumpiri gigantice fără precent ale utilităților și combustibililor, reteță sigură pentru adâncirea sărăciei generale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here