Deputat Simona Bucura Oprescu: Economia românească, abandonată de către actualii guvernanți! Peste 1.400 de oameni vor fi disponibilizați

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu:Economia românească, abandonată de către actualii guvernanți! Conform unei scrisori a Comisiei Europene, citată de publicația “Bursa”, autorităţile de la Bucureşti au propus desfiinţarea CFR Marfă!

În plus, au fost emise deja preavizele pentru 1.436 de oameni care urmează să fie disponibilizaţi până în 5 iulie. Majoritatea transportului de marfă pe calea ferată ar urma să fie acoperit de operatorii privaţi.

Peste tot în țările dezvoltate, transportul feroviar de marfă este sprijinit și este generator de profit. Incapabili să revigoreze CFR Marfă, actualii guvernanți preferă soluția lichidării companiei și transferul acestei activități către firme private.

Vorbim despre un domeniu de interes strategic pentru statul român, mai ales în situaţie de conflict, când este nevoie de o mobilitate ridicată prin transportul pe calea ferată!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here