Demisii în masă la PSD Argeș! Sorin Apostoliceanu și Cătălin Rădulescu, printre cei care au renunțat la funcțiile din partid

Demisii în masă la PSD Argeș! Sorin Apostoliceanu și Cătălin Rădulescu, printre cei care au renunțat la funcțiile din partid. Totul a început de ieri dimineață, după ce Cristian Gentea și-a depus demisia din funcția de președinte executiv al PSD Argeș. De la ce a pornit totul?! De la schimbarea directorului de la Finanțe Argeș, Lucrețiu Tudor. Deși Biroul Permanent Județean (BPJ) a decis susținerea lui Tudor pentru funcția de șef la Finanțe Argeș, se pare că de la centru s-a dictat altceva, iar noul director este acum Dumitru Braia, fostul director adjunct al Finanțelor de la Teleorman.

Tot ieri după-amiază a avut loc şedinţa CEx al PSD Piteşti, iar după demisia lui Cristian Gentea au urmat și altele. Deputatul Cătălin Rădulescu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Argeş, motivând că președintele PSD Argeș, Șerban Valeca nu dorește să promoveze oameni din organizația județeană. De asemenea, și viceprimarul Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, și-a dat demisia din Biroul Permanent al PSD Argeș, dar și consilierul municipal Tatiana Preduț care era vicepreședinte PSD Argeș. Și Mario Păun, președintele executiv al TSD Argeș a anunţat că-și dă demisia din funcţia pe care o deţine în PSD Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here