Delegație din partea Ministerului de Finanțe al Statului Palestina, în vizită de lucru la Direcția Impozite și Taxe Locale Pitești!

Astăzi, 21 iunie 2023, a avut loc o vizită de lucru a unei delegații din partea Ministerului de Finanțe al Statului Palestina la Direcția Impozite și Taxe Locale Pitești, orașul nostru fiind ales pentru acest schimb de experiență și datorită relației de înfrățire dintre Pitești și orașul palestinian Beit Jala.

Întâlnirea s-a desfășurat la centrul de încasare a impozitelor și taxelor locale situat în Bulevardul Republicii, numărul 81 (fostul spațiu expozițional), având drept scop consolidarea relațiilor bilaterale și prezentarea sistemelor fiscale cu scopul îmbunătățirii procedurilor de lucru din ambele țări.

Oaspeții au fost întâmpinați de o echipă administrativă din partea Direcției de Impozite și Taxe Locale Pitești și a departamentului IT al Primăriei Pitești.

Delegația palestiniană a fost alcătuită din Mahmoud Nofal, director general al impozitului pe proprietate, Dl. Ali Alqadi – Președintele Uniunii Generale a Comunităților Palestiniene din Europa, Ayman Alhawamda, director IT, Ayed Zaben, director audit, Osamah Abu Khalil, șeful divizei IT – departamentul Tulkarm, Wafaa Daoud Hammad, expert evaluator GIS, Amani Abudahablyah, coordonator operațiuni interne, Fadi Hamad, expert finanțe publice (UNDP).

Discuțiile s-au concentrat pe mai multe aspecte importante, inclusiv cunoștințe și bune practici pentru gestionarea sistemului fiscal local, colectarea eficientă a impozitelor și taxelor, implementarea unor politici fiscale transparente și echitabile, precum și utilizarea tehnologiilor avansate pentru îmbunătățirea serviciilor fiscale. Prin intermediul acestui schimb de experiență, delegația palestiniană a avut ocazia de a învăța din practicile de succes implementate la Pitești și de a le adapta la specificul și nevoile din țara respectivă, precum și oportunitatea de a îmbunătăți eficiența și transparența sistemului fiscal palestinian.

La finalul întâlnirii, delegația palestiniană și-a exprimat recunoștința pentru primirea călduroasă, expertiza oferită de către gazde și dorința de a menține o colaborare strânsă pentru a continua schimbul de experiență în domeniul fiscal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.