Delegație de parlamentari francezi, vizită oficială la Mioveni

Joi, 14 iunie, o delegație din Parlamentul Franței s-a aflat pentru o jumătate de zi în orașul Mioveni, în cadrul unei vizite oficiale în Argeș. Vizita Grupului parlamentar de prietenie cu România din Adunarea Națională Franceză, condus de deputatul Andre Chassaigne – președintele grupului, însoțit de reprezentanți ai Ambasadei Republicii Franța la București, ai Ambasadei României la Paris și ai Direcției de Afaceri Externe din Camera Deputaților, a avut loc la invitația deputatului argeșean Simona Bucura Oprescu, în calitate de Președinte al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Franceză-Adunarea Națională din Camera Deputaților.

Oficialii francezi, alături de deputatul Simona Bucura Oprescu, au fost primiți la Mioveni de conducerea primăriei, de președintele Cosiliului Județean Argeș, Dan Manu, de prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, de reprezentanți ai administrației publice locale și județene.

De la primărie, delegație s-a deplasat la Uzina Dacia-Renault unde au efectuat o vizită, iar apoi la Mânăstirea Curtea de Argeș și Barajul Vidraru. Vizita în România a grupului parlamentar francez durează patru zile, iar Argeș a fost inclus datorită legăturilor și multiplelor proiecte pe care județul le-a dezvoltat cu partenerii francezi de-a lungul timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here