Delegația TSD Argeş a reprezentat tineretul social democrat argeşean la Școala Politică de iarnă de la Sinaia

Evenimentul a avut loc weekend-ul trecut la Sinaia, unde au participat peste 300 de tineri sociali democraţi din toată țara.

În cadrul workshop-urilor s-au dezbătut subiecte precum implicarea tinerilor în politică, educație și viitor, egalitatea de șanse între femei și bărbați, accesarea fondurilor europene și guvernamentale, crypto monede, dezvoltarea unei cariere în domeniul public și protecția mediului.

„A fost un weekend foarte productiv și fain la #Școala #politică de iarnă a Tineretului Social Democrat din România, unde organizația #TSD #Argeș a participat cu o delegație formată din reprezentanți ai tuturor zonelor județului.

La Sinaia au avut loc dezbateri și workshopuri pe teme precum administrație publică, mediu, criptomonede și fonduri europene.
Ediția din acest an s-a desfășurat sub semnul promovării egalității de gen în politică și administrație, obiectiv pentru care PSD a făcut pași concreți, printr-o inițiativă legislativă pe care o puteți consulta aici -> https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect… .

Alătură-te și tu Tineretului Social Democrat Argeș, organizația care oferă cu adevărat voce și perspective tinerilor din județ!
Ne poți scrie oricând un mesaj aici sau pe pagina de Instagram @tsd_arges.

Be red, is cool!” este mesajul tinerilor din PSD Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here