În perioada 6 – 9 septembrie 2018 a avut loc, în stațiunea Neptun, ”Școala de Vară a Tineretului PMP”. La eveniment a participat și delegația din Argeș, formată din președintele Cătălin Bulf, secretarul general Eduard Dima, președinta Organizației de Tineret Elena Raluca Nica și mai mulți tineri membri.

În cadrul ”Școlii de Vară a Tineretului PMP” s-au desfășurat mai multe dezbateri tematice și întâlniri ale tinerilor cu lideri ai PMP. Invitați la acest eveniment au fost membri ai conducerii naționale ai Partidului Mișcarea Populară, parlamentari, precum și președinți ai organizațiilor locale și județene. De asemenea, și președintele Traian Băsescu a fost prezent la Școala de Vară și le-a vorbit celor peste 400 tineri.

Cătălin Bulf, vicepreședinte PMP și președintele filialei județene Argeș a PMP, a susținut un workshop, cu tema ”Piața și banii”, iar Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, o conferință pe tema ”România și relațiile internaționale”.

Administrația publică, comunicarea politică, relațiile internaționale și economice, precum și politica PMP în an centenar au reprezentat doar câteva dintre temele de interes ale celei de-a cincea ediții.

Comments

comments