Decizie fair-play. Viorica Dăncilă interzice europarlamentarilor PSD să critice comisarul european propus de PNL

Decizie fair-play. Viorica Dăncilă interzice europarlamentarilor PSD să critice comisarul european propus de PNL

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, într-o emisiune TV, că este convinsă că Adina Vălean, propunerea PNL pentru postul de comisar european ce revine României, va fi un comisar bun. Ea a mai spus că nu le va da voie europarlamentarilor PSD să o critice şi nici nu o să îi pună piedici!

„O apreciez pe Adina Vălean, ne cunoaştem foarte bine, am fost colege nouă ani de zile la Bruxelles, este un europarlamentar bun. Sunt convinsă că va fi un comisar bun. Nu o să fac ceea ce a făcut Rareş Bogdan sau ceilalţi când au venit şi au adus cele mai mari acuzaţii nominalizărilor pe care le-am făcut noi. Eu nu o să fac aşa ceva şi nu o să dau voie în partid să facă aşa ceva, pentru că imaginea noastră ca ţară ar avea de suferit, iar eu sunt un bun român şi nu o să fac niciodată un rău propriei mele ţări”, a spus Dăncilă

Preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a decis miercuri ca Adina Vălean să preia portofoliul Transporturilor în viitorul executiv comunitar, după ce în aceeaşi zi România a transmis două propuneri de candidaţi pentru postul de comisar european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here