Vineri 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, conducerea PSD Argeș a luat decizia de a-l exclude din partid pe Dorin Mărășoiu, consilier județean şi fost vicepreședinte al CJ Argeș. Motivul: Mărăşoiu a fost prins că “umblă cu ocaua mică”, după ce a vorbit cu mai mulți primari din PSD cărora le-ar fi sugerat să meargă alături de el la Pro România.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mărăşoiu anunţă că şi pentru el în PSD a fost: Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război…

„Trompeta a sunat! Așa se află deciziile din PSD Argeș, din presă! Bărbații ,,puternici” din PSD Argeș, azi au luat o decizie sub fustele PSD-iste. De luni încep campania pentru Primăria Călinești, unde o să mă reîntâlnesc cu președintele PSD Călinești, un personaj extrem de demn, apreciat de conducerea actuală, dar condamnat definitiv pentru delapidare. Cam asta a fost miza acestei decizii; intenția mea de a candida și dorința lor de menținere a acestui individ, având în spate relația sa de nășie cu o doamnă din conducerea PSD Argeș. O dovadă că noua conducere PSD Argeș a înțeles mesajul populației și este pregătită de alegeri. La ușa PSD Călinești mai bate un personaj care are vreo 3 ani de pușcărie la activ și speră să candideze la primăria Călinesti, considerându-se însă, demn de acest partid. Doamne ce blestem o fi pe această comună, să aibă în față astfel de personaje. Eu am închis un capitol din viața mea, iar diseară o să-l îngrop. Eu, Dorin Mărăsoiu rămân omul pe care îl cunoașteți, și care nu se schimbă după cum bate vântul puterii. Am drumul meu!”.

Comments

comments