În Joia mare, la The Place, ziariştii au reuşit să lase pixurile jos, să-şi pună şorţurile şi să gătească pentru 11 familii nevoiaşe (care au, în total, 30 de copii).

În bucătăria The Place, redactorii au preparat tradiţionalul drob de miel, ciorbă şi friptură de miel, dar au şi vopsit câteva sute de ouă pentru familiile aflate în dificultate.

“De Paste, gătim pentru un zâmbet” este o acțiune umanitară desfășurată la inițiativa presei argeșene și se află deja la a doua ediţie.

Pe lângă mâncarea oferită de cei de la The Place (drob, friptura de miel, ouă etc.), sponsorii şi ziariştii au oferit pachete cu cadouri pentru cei 30 de copii şi familiile lor (rechizite, alimente de bază – zahăr, ulei, făină, ouă, dulciuri, cărţi, haine şi încălţăminte).

Printre sponsori s-au numărat: AOA – rechizite pentru copii, Dr. Oetker – dulciuri, Cramele Mărăşoiu – vin, Hotel Ramada – pască, Pizza Flavours – pizza…  Şi au mai fost numeroşi participanţi la această acţiune care au contribuit cu donaţii dar nu au dorit să fie nominalizaţi!

Organizatori eveniment: The Place si Asociatia Happy eTeam.

 

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI