De la 1 septembrie vom avea transport în Zona Metropolitană Pitești! Autobuzele vor merge până în Bascov, Bradu și Mărăcineni

Vești bune pentru cei care circulă cu autobuzul. Primarul Cristian Gentea a anunțat oficial în conferința de presă a primăriei că, începând cu 1 septembrie, vom avea transport în Zona Metropolitană Pitești!

Autobuzele vor merge până în Bascov, Bradu și Mărăcineni. Nu vor urca însă spre Moșoaia și Albota, pentru că edilii locali din zonele comunele respective și-au retras aderarea inițială la ADI Transport.

Pentru a acoperi atât vechile cât și noile trasee, vor fi folosite noile autobuze electrice, 40 la număr, care vor sosi și vor fi înmatriculate până la sfârșitul lunii august. Autobuzele de la Bradu vor coborî până în centrul Piteștiului, la Muzeul Județean, la fel și cele de al Mărăcineni. În ce privește Bascovul, aici vor fi introduse două trasee, pe cele două drumuri principale din comună.

O alta veste bună este pentru locuitorii din Ștefănești și Oarja. Primăria Pitești mai are în derulare un alt proiect de finanțare pentru alte 15 autobuze și imediat ce acestea vor sosi, vor fi introduse pe noile rute către cele două comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here