Începând de la 1 ianuarie 2016, toți elevii de la unitățile de învățământ preuniversitar din Pitești vor beneficia de abonamente gratuite pe o linie pe autobuzele Publitrans.

Documentele necesare pentru obţinerea abonamentelor sunt: carnetul de elev vizat la zi, adeverinţa eliberată lunar de unitatea de învăţământ din care să reiasă că elevul frecventează cursurile acesteia şi care să conţină Codul Numeric Personal și actul de identitate sau certificatul de naştere.

Abonamentul nu este transmisibil. La cererea controlorilor Publitrans, beneficiarul abonamentului va trebui obligatoriu să prezinte şi carnetul de elev vizat la zi. Transmiterea abonamentului către altă persoană sau prezentarea de acte ori documente false vor conduce la reţinerea abonamentului, obligarea la plata integrală a acestuia şi la pierderea dreptului de a beneficia de un nou abonament.

Abonamentele se vor elibera lunar numai de la casele de bilete ale Publitrans din următoarele zone: Prundu 1 (Biserică), Casa Cărţii, Cinema „Lumina” B.A.T. Bascov și Gheorghe Doja (Centrul Militar).

Comments

comments